Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Live muziek 28 maart

28 maart 2020 @ 12:00 - 16:30

Andijker Havenkoor ontmoet het Hof van Bohemien 28 maart

 

Het Andijker Havenkoor is opgericht in 2016 en is een gemengd koor met 20 leden en zingen shantys en zeemansliederen, humor gebruiken we in onze liederen en vinden we belangrijk. Daarom is er ook altijd tijd voor een drankje en gezelligheid na het zingen. Het koor wordt begeleid door René de Ruiter. Het koor geeft ook optredens. Dit keer zingt het koor zeemansliederen gecombineerd met een heerlijke stoere zeemanslunch bij het Hof van Bohemien te Zwaagdijk.

Het Hof van Bohemien is 1 september begonnen met de verbouwde kas waar het restaurant in is gesitueerd en waar we werken met jongens met een beperking die het erg leuk vinden om u als gast te ontvangen en culinair te verwennen.

We ontvangen u graag om 12:00 uur waarna u aan tafel gaat en waar we u om 12:30 uur een heerlijke zeemanslunch serveren met heerlijke vers afgebakken broden, mooie vleeswaren en heerlijke Hollandse kazen, tevens serveren we een lekkere soep, warme snack en salades uit het seizoen. Tijdens deze lunch zullen we melk/karnemelk en koffie en thee schenken.

Deze fantastische dag wordt om 13:30 uur vervolgt door een spetterend optreden van het Andijker Havenkoor waarna er nog na geborreld kan worden met een hapje en drankje op eigen kosten.

De lunch kost € 17,50 per persoon, voor het koor mag u een vrijwillige bijdrage doen. We verheugen ons op uw komst!! Reserveer snel want vol is vol.

RESERVEREN

Gegevens

Datum:
28 maart 2020
Tijd:
12:00 - 16:30
Reserveer direct
via WhatsApp