Restaurant ‘Hof van Bohemien’ is de plek om lekker te eten en te drinken, te genieten van de natuur en elkaar te ontmoeten, of het nu om familie, vrienden, kennissen of zakelijke contacten gaat.

Het restaurant is voor de lunch open van woensdag t/m zondag van 10.00 uur tot 17.00 uur open waar u kunt genieten van heerlijk gebak met koffie of thee, een lunch en/of borrelplank, of gewoon een heerlijk belegd broodje of rijk gevulde salades.

Een plek waar gastvrijheid, plezier en service voorop staan.

Hof van Bohemien is een inspirerende ontmoetingsplek voor iedereen. Een verborgen parel, ingeklemd tussen Hoorn, Medemblik en Enkhuizen en de kop van Noord Holland.

In de nabije omgeving kunt u fantastische wandel -en fietstochten, een boottocht over het IJsselmeer in Enkhuizen of Medemblik, een bezoek aan het stoommuseum of kasteel Radboud is ook een bezoek waard.

Breng ook vooral een bezoek aan onze meubelmakerij ‘Bohemien meubels’ waar we u graag adviseren om een meubel op maat te laten maken. Al onze meubels en kasten die in het restaurant staan zijn ook door Bohemien meubels gemaakt. Ook onze cadeauartikelen staan in het restaurant verspreidt uitgestald.

Reserveer direct
via WhatsApp